Veilige webhosting

Verzekerd van de beste en meest veilige hosting oplossing

Klaar voor de toekomst

Partner worden ?

Wij ondersteunen snel en professioneel uw huidige team

Hosting

Webhosting

Bij Nivcom kunt u uw website snel en vooral veilig laten hosten.
Dankzij de techniek “reverse proxy” staat uw website veiliger gehost dan bij andere hosting partijen.
Deze techniek zorgt ervoor dat uw website nooit direct verbonden is met het internet. uw website bezoekers in werkelijkheid een speciaal ingerichte firewall.
De firewall bezoekt vervolgens de website en bied op haar beurt weer aan aan uw bezoeker.

Dankzij reverse proxy staat is uw website beter beschermd voor de bedreigingen van vandaag de dag.

Websites

Bent u op zoek naar een nieuwe website of heeft uw website een make-over nodig?

Internet is de primaire bron geworden voor informatie uitwisseling en communicatie. Een eerste kennismaking met uw bedrijf of vereniging loopt veelal via uw website. Wij ontwerpen unieke en resultaatgerichte websites. Websites waarmee u uw doel bereikt en waar u trots op bent. Responsive, zodat ze op ieder apparaat bekeken kunnen worden. Wij denken met u mee en gaan samen voor het beste resultaat.

Geen enkele website is hetzelfde. Soms is het alleen een online presentatie, vaak is het meer. Daarom bespreken we samen al uw wensen en eisen om de uitgangspunten te bepalen. Hierna werken we het project met de juiste technieken en functionaliteiten uit. Wij zorgen ervoor dat uw website de juiste uitstraling heeft en de juiste informatie bevat, zodat uw website weet te overtuigen en bezoekers uw klanten worden!

Voldoet uw website niet meer aan de eisen / wensen van deze tijd? Al onze websites worden aangemeld in Google en voldoen aan de wettelijke eisen AVG.
Of heeft u nog andere wensen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.